Sunday, December 26, 2010

~Penantian yg Sia-sia~





Selamat petang......
agk panas ptg ni...tp cuace cm nk ujan..
same cm mood aq gak..hot n crying..
Mood : Bad mood, broken heart, skt ati bagai nk gile...
Entri kali ni more pd luahan perasaan...perasaan yg lgsg xdpt nk di tanggung oleh hati aq yg lembut ni...aq ni npk jew kuat tp sbnrnye x...aq lemah sgt2...sgt sensitif n touching..huhu...
tgk mke cool jew..tp kt dlm ati da banjir ngn air mate agknye..T_T

cite nye cm ni...

Cite bermula apabila cik gf bercinta dgn encik bf...encik bf dgn cik gf ni orang Johor...dekat gak la dgn tempat tinggal cik gf...tapi encik bf study kat sarawak...jauh tu...time cuti sem jew la bole nampak batang hidung tu...yang si cik gf plak study dekat jew..kat skudai, jb...so...dekat la dgn family..nak balik uma pun senang dan dekat... Percintaan mereka ni bole do katekan percintaan jarak jauh...bak kate orang tue2 'cinta antara benua' macam tajuk lagu arni nazirah 2. mesti orang2 lame penah dengar kn... tapi kan bagi cik gf, cuti sem die xde makne ape2..sebab ari2 cume dok uma on9..x kuar g mane2 pn..nak dating tapi encik bf ade latihan PALAPES plak..so..kene la tunggu die balik kg dulu...b4 balik kg encik bf da janji nak kuar dgn cik gf taw..so..cik gf pun suke la sgt2..menunggu kepulangan orang yang tersayang dgn penuh harapan dan kerinduan..hari demi hari cik gf memujuk hati nye agar bersabar..menunggu dan menunggu....
Akhirnye...hari yang cik gf tunggu tibe juge...encik bf telah sampai ke tanah kelahirannya dengan selamat..lege hati cik gf....kini...cik gf x sabar menanti hari yang mane mereke akan keluar bersame iaitu dlm name lain berdating...tetapi........sesuatu yg x dijangke telah berlaku...pada hari tersebut encik bf telah mengCencel kan date mereka last minit...dgn alasan nk kuar dgn member die...betape hancur nye hati cik gf time 2...hanye air mate yg dpt di luahkan..hatinye hancur luluh bersame-same air mate nye...cik gf tertanye2 kenape??kenape??kenape die buat mcm ni...die x pikir ke pasal perasaan cik gf ni...encik bf cume ckp "kite kuar lain kali jew ae".....hati cik gf sgt sakit..terlalu sakit..sebab da byk kali die ckp mcm 2...lain kali..lain kali..lain kali..lain kali tu bile??? asal x ckp taun depan jew tros..kan senang...xya la cik gf tunggu bagai nak gile kt semenanjung ni....cik gf bole terime kalo encik bf pujuk die..tapi...yang cik gf xle terime nye ni..encik bf wt dono jew..wt muke x bsalah lgsung..macam xd pape berlaku...cik gf ckp "ko ni xd prasaan ke ek...hampeh tol r".....memang hot betol cik gf tu...rase macam nak DUSH...DUSH...DUSH...jew kt encik bf tu...
Sekarang ni prasaan cik gf pd encik bf cume "i hate u very much!!! but i miss u like crazy!!! and love u more!!!"
-The End-

ok..macam tu la cite nye...
segalenye telah pun berlaku...andai bole di undurkan mse...aq xkn terlalu berharap pade si dia..sebab aq hanya dpt luka drpd sume tu...

Penantian ku selama ni hanya sia-sia belaka.

Salam~


Glitter text generator

2 comments:

bukan photographer said...

mgkin encik bf ade perkara emegency dgn kwn beliau

Nur Afiqka said...

xd mknenye la....tiap2 mse ngn kwn2 nye...what about cik gf??ble mse mse nye lg nk ngn cik gf plak....

Klik Sini!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...