Friday, January 14, 2011

~Saya Pelajar UTM~

lalalala....segmen dtg lg...kali ni join segmen sahabat blogger iaitu PELAJAR UNIVERSITI AWAM anjuran inchik azman roslan

aku belajar di UTM Skudai....kos landscape architecture...fakulti alam bina....
masuk bln 7 tahun 2009...so maknenye sekarang ni da tahun 2 la ye...
tamat belajar tahun 2013...ade lg 2 tahun beb...kos aku ni 4 tahun...tu yang abes nye lambat tu...hehehe....

ok...pengalaman plak...byk pengalaman manis, pahit, masam, payau sepanjang aku stdy kt UTM ni...heheehe....


gambar ats ni time sportscape taun lps..time 2 aku 1st year lg...hehehe...

Aktiviti sportscape ni adalah salah satu pengalaman manis la bagi aku....hehe...sportscape ni sebenarnye hari sukan dan family day untuk department landskap....
happening la time ni...sume batch join main sukan....termasuk lah acara permainan tradisional yang telah di modified menjadi permainan yang best la...hehehehe....mcm2 gelagat la bole tgk dr cni...dari cni jgk la kite bole tgk sape yg sporting dan sape yg x sporting...hehehe....hitam muke main sukan tengah panas berdenting ni...hahaha.....ala...semangat kesukanan punye pasal da x kesah da hitam ke ape ke...SEMANGAT!!!! NAK MENANG!!!! hehehehe....
ok...stakat tu jew la cite nye...xya la cite pjg lebor ye...hahhaha
tata... =)


Glitter text generator

10 comments:

qaseh johanna said...

utm~~ rindu dgn nama tu..dlu akak pon studen utm gak..tp branch KL..kt jln semarak...

penah le g sana sblom kawen dlu..jumpa kwn2..konvo pon kt sana gak..

mmm..time blajar mmg byk kenangan..xleh lupe la..jd rindu je even dh de fb..tp ttap xsame cm jmp ari2..seyes,,misz them so much.. T___T

Wan Gerrard said...

wah budak UTM..zaman u ni memang best =P

Syafiq Rosli said...

all da best

hana said...

waaa..
dak utm..
hehe...
blaja leklok..
=D

http://aniesandyou.blogspot.com said...

study lek lok ye dik!

amalina afif afandie said...

budak utm? saye uitm. he he he.
ramai kawan y blaja kt utm tu. selamat beljar! :)

klik sini,
jom cuti-cuti malaysia =)

DiaUmaiNiNaz said...

salam singgah dr Dinaz..ada tag untuk
awak, sila ambil kat link :

http://diaumaininaz.blogspot.com/2011/01/tangan-bertuah-cik-nico.html

shazmonaz said...

salam persinggahan dari rakan blogger baru...

Nur Afiqka said...

kowg2 sume: thanks....gud luck kt kowg gak...hehehe~

qaseh johanna said...

http://qasehdindakanda.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html

Klik Sini!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...