Saturday, May 14, 2011

~G.O.P to BALI~


lalalalalalala~ gumbire sng ati.......
hey kwn2....assalamualaikum~
skg kol 4pagi.....
nape x tito lagi neh.....
awok x tito lagi sbb baru pindah uma td..eh..pindah bilik jew pun...hahaha...
tp agak pnt disitu...rse nye 5kg lemak aq terbakar tadi...ceh..pera
san...hahahha.....
mane x nye...barang nye 1 kete kancil tu penuh....betol2 pindah uma ni....
dalam sibuk2 kemas bilik..barang2 nak ke bali x siap kemas lagi tu...hadoyai.....lotih la den cam ni....huhuhu......
anyway, ari ni ari sabtu,14/5/2011 sy akan bertolak ke bali....iaitu under Global Outrech Program....student terlibat student2 architecture dan landscape architecture.......
kami sume akn naik flight kat LCCT...kol 2.45ptg...tp kol8pg da kne gerak...yela...baik g awl kn...kang lmbt2 tetinggal kapal plak....huhuhu....
kalo nk diikutkan begitu banyak dugaan dan cabaran yang kami kene lalui sepanjang perangcangan nak ke bali ni....yela...masalah tiket la..mslah tarikh nk g la...dan maslah utama nye opkos DUIT....hahaha....bese la kn....nk berjalan kne da sdie kn wet byk2....hehehe....

akhirnye segala masalah permasalahan yg kami hadapi telah kami rempuhi dengan tabah even ade yg hampir pts ase....dan kami akan berada di sane slame 1 minggu....lame tu.....hehehe.....

ape2 pn doakan la kami selamat pergi dan selamat pulang ke tanah air.....dan semoge segala perancangan berjalan dengan lancar....aminnn......

kami as a representative dari Malaysia akan wat yg terbaik semasa berada di bali nanti.....
Malaysia BOLEH.....hehehee.....

kepada my syg....i'll really really really miss u so much.... T_T
to my family also...doakan ika ye mak ayah...sayang mereka sume.... :(

ok la....setakat ni jew la....
akhir kata sy minta maaf di atas segala kesalahn yg telah sy lakukan..dan halal kn segala mkn minum sy...(kalo ade).....

thats all.....
papai =)
wasalam.....

BALI....here i come........



Glitter text generator

2 comments:

HaNa HoNeY said...

bestnyer dah g GOP
neyh xtau mane nak kaut duet nakg gop bulan 10 nneyh
enjoy bali dear
^_^

Nur Afiqka said...

best3....hehehe....
xpe2..smpt lg nk kumpul wet tu....
hehehe~

Klik Sini!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...