Thursday, August 18, 2011

~Akhirnye....Pompa Bensin upload full version Jangan Lupa Namaku~

Assalamualaikum................
Akhirnya.....kini pasti....yeahhh........(suke rie)

Kenal Pompa Bensin?? Tengok tak drama Ramadhan terakhir kat tv3?? Drama ni ade kat tv setiap hari selasa hingga khamis pukul 10.30mlm...kalo tak penah tengok bole tengok esok ok...
Lagu tema dia Jangan Lupa Namaku......best gile lagu ni...memikat kalbu gitu...hehehe^^
Tapi...peminat2 tertanya2 siapakah Pompa Bensin...dan tiada full version bagi lagu ni....
Haaa...admin grup Pompa Bensin kat fb telah berjanji untuk mengupload lagu full version jika fan page dapat 5000 like....dan..akhirnye...dah 5000++ orang like page mereka...

Tetapi...peminat masih tertanya2 siapakah suara2 dalam lagu Jangan Lupa Namaku ini....so...kene la sabar kalo nak tahu kan....

ok....jom dengar lagu Jangan Lupa Namaku di sini http://www.purevolume.com/POMPABENSIN
Nak tahu lebih detail pasal grup ni boleh like fb dorang kat sini http://www.facebook.com/POMPABENSIN

orait...nak dengar lagu ni puas2 sebelum tito...
Selamat bersahur....
Papai =)

Glitter text generator

3 comments:

NadiRah said...

nad x pnh tgk...uhuk3

mr_mrs mikko said...

x penah lak tgk..
aku kalo rncangan lebih dr jam 10,,
nestu x dpt tggu. hihih
mata ni konfirm berat.

-Mr & Mrs Mikko-

Nur Afiqka said...

kalo xtau bole la try tgk drama kol 10.30 tu ye..best..hehe~

Klik Sini!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...