Tuesday, September 20, 2011

~Tolong Cabut Kaki Saya~

Assalamualaikum............

Akhirnye...ada pun mase nak mengarot kat blog kesayangan ni....sejak mula sem ni jarang dah nak update entry baru...tiada kesempatan lah....huhuhu....
Semalam, kene pergi study trip ke Melaka under subjek studio la...Sehari suntuk berjalan pusing satu Melaka tu....hampir nak tercabut kaki ni haaa....adehhh -.-'
Mane tak nye, kitorang berjalan dari menara taming sari sampailah ke kampung morten...pergghhhh...rase macam dah turun berat 5kilo taw...hahahahaa......
Kitorang bukan jalan2 cari makan taw..tapi jalan2 cari ilmu..hehe...dari menara taming sari ke dataran pahlawan.lepas tu ke A'Famosa..lepas tu jalan lagi sampai bangunan merah yang namenye stadhuys..lepas tu singgah minum cendol yang kat tepi sungai tu...sedap ok...hehehe....kemudian sambung lagi jalan sampai ke jonker walk..and then, jalan lagi ke kampung morten...dah macam marathon pon ade. siap dengan peta lagi..sampai kan ade pelancong asing nak mintak peta kitorang..haha...
Lepas penat berjalan singgah ngeteh (minum petang).lecterer kami belanja ok...hehehe....dah lepas ngeteh kene jalan patah balik ke menara taming sari....nasib baiklah cuaca redup tak panas terik..kalo tak memang ireng lah aku...huhu....
Kalo ade sape2 yang berada di area yang aku cakap tadi tu mesti ade yang nampak kami duduk tepi jalan sambil melukis..da macam pelukis jalanan dah...glemer sekejap apabila jadi tumpuan pelancong2...hahahaha....
Ok lah...kawan2..tolong cabut kaki saya sebab sakit tahap gaban ni....huhuhu...

K r..tido dulu la....nite...
Papai =)

Glitter text generator

2 comments:

yusuflaili said...

Salam;
gerenti nenyak dan terliur tidur lepas ni.

Nur Afiqka said...

hermm...mmglah...da pnt sgt kn...hehe

Klik Sini!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...