Friday, October 7, 2011

~suda sampai Klang~

Assalamualaikum......

Hari ni suda gerak ke Klang untuk site visit...Yang lain pergi Korea dan Palembang..Tapi aku pergi Klang jew.....huhuhuhu.....Gerak dari utm kol 8.30 pagi...sampai klang dan check in dalam kol 2 petang.....

Pukul 4 petang kami semua mula bergerak mengelilingi bandar Klang dengan berjalan kaki...yeyyy....da turun 5 kilo...jangan berangan ok...hahaahaa.....Petang tadi dapat la tahu sedikit tentang sejarah klang ni...tentang sejarah Raja Mahadi dengan Raja Abdullah....belajar sejarah tau hari ni...hehehee..... Sebagaimana yang kite sume tahu Klang ni adalah Bandar Diraja..sebabnye dulu Raja duduk area sini la...

Klang ni jugak terkenal dengan port klang...Port Klang ni ke-2 terbesar selepas port Singapura....cewaahhhh....lecterer yang bagitahu tadi..kalo tak memang lah tak tahu...hahahaa.....
Ok...sangat penat kaki ini kerana berjalan round 1 bandar Klang..macam nak tercabut ok...huhuhu...

Maghrib baru kami pulang ke hotel....rehat2 dan mandi2 dulu...lepas tu kuar pergi makan kfc...lalalala.....hehehehe.....lepas makan kfc pergi bazaar. Bazaar ni lebey kurang macam uptown la...nak cari sipor sebab kaki da melecet...haha....

Dan sekarang mahu tito la...esok kene bangun pagi2 untuk perjalanan yang seterusnya....hehehee...
K la...nite olls.....ZZzzzzzz.......

Papai.....Salam.....^^



Glitter text generator

4 comments:

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Amacam best x klang....hehehe...

Nur Afiqka said...

perrgghhhh...rase macam berada kat luar negara..sebab ramai foreigner yg dari indon, bangladesh, nepal, filipina....hahahahaha~

Gadis mutiara said...

akak,dah siapkan header..maaf kalo x ok=.='

man said...

lawatan sambil belajar...

Klik Sini!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...