Sunday, July 10, 2011

~luka~

macam profile picture aku jew ------->>

CINTA.....
Ape itu cinta????
Korang penah bercinta tak???
Macam mana rasa bercinta ek???
Aku ni dah banyak kali bercinta tapi tak paham ape itu cinta..mungkin aku ni belom jumpe cinta sejati kot....huhuhu -.-'

PUTUS CINTA.....
Korang penah putus cinta tak???
Best tak putus cinta???
Rase macam mane ek bile putus cinte??ade rase macam freedom tak??
Ade tak rase sedap macam kek coklet indulgan secret??? Kalo sedap macam tu aku pun nak lah putus cinta....ngengggg.... =.='

CINTA+PUTUS CINTA=HATI DILUKAI/TERLUKA.....
Haaaa........kalo korang nak tau bercinta tu memang best..nikmat la...sampai rase dunie ni kau yang punye...haahahaha~
Tapi hanya cinta sejati jew yang akan kekal abadi sampai ke syurga....
Selalu orang kate bile bercinta ending dia mesti nikah&kawen kan.....tapi....tolong la jangan anggap macam tu...sebab ade juga orang bercinta tidak di akhiri dengan perkahwinan..tetapi diakhiri dengan perpisahan..me b sebab terlalu cinta sampai sanggup berkorban macam ni sekali kn...ermmm...ntah la..no komen....

Putus cinta itu sesungguhnya sangat sakit ye kawan2....bile terlalu obses sangat bercinta kan time putus tu rase la macam dunie ni nak kiamat...sangat pedih ye kawan2.....adehhhh... -.-
Ape yang sakit ek???
opkos la hati yang sakit kn....bukan sakit hati yang penyakit tu...tapi sakit yang hanya boleh di rawat oleh diri kite sendiri....
Hati yang terluka oleh cinta rase dy macam dihiris2...ade jugak yang di hiris then di titis dengan air limau...perggghhhhh....pedih siot...terbaik dari ladang rase dy okey..... =(

So ubatnye kene la cari sendiri....

K la....tata =)

Glitter text generator

2 comments:

suE a.k.a Mrs.[78443] said...

cinta ni cam haram la kan..asal kne ade cinta?

Nur Afiqka said...

hak r kn....tp kene jgk ade...sbb cinte tu kn perasaan yg baik....kalo perasaan yg jaat tu xd baru la ok...kan..kan....

Klik Sini!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...